Solow led

solowled-white    solow-led-17   

 

Solow LED är en utanpåliggande LED armatur i extruderad aluminium lämplig för miljöer med höga till mycket höga takhöjder, trånga lagerhyllor och stora volym såsom höglager och industrier. Som tillval finns specifika låsfästen vilket även gör armaturen bollsäker för t.ex. gymnastik- och idrottsanläggningar. Med Solow LED blir det inte bara enklare för dig som ljussättare och projektör att skapa ett bättre och mer flexibelt ljus. Effektivisera belysningen genom förenklad installation, trådlös SMART styrning, dimbara LED-armaturer, lägre energiförbrukning i kombination med bättre ljus är några av fördelarna.

Armaturen levereras antingen med smal- eller bredstrålande ljusbild. Bestyckningen är energieffektiva LED i tre olika effekter 140W/200W/275W med färgtemperatur 4000K, 16 910lm – 34 090lm (RA 80+).
Livslängden är 100,000 timmar (L70/B10) med versioner upptill 135 armaturlumen per watt.

Solow-LED med SMART eller SMART TR (Trådlös) funktion optimerar energiförbrukningen genom en integrerad dagsljus- och närvarosensor. Enkelt uttryck så är SMART systemet en sensor i varje armatur som mäter mängden dagsljus och eventuell närvaro av personer i lokalen som därigenom minimerar energiförbrukningen men med bibehållen ljuskomfort och kvalité.

Armaturer utrustade med SMART funktionen blir något dyrare i inköp men energibesparingar på över 80% är inte ovanligt och därför betalar sig den ökade investering snabbt inom några år, både ekonomiskt och miljömässigt!

Se vår video guide för SMART belysning av höglager på www.thorlux.com/warehouse-smart.

Design: Thorlux Lighting

 

download


 

Solow LED – Produktblad
Solow LED – Monteringsanvisning
Solow LED – Ljusfiler

 

Belastningstabell för Thorlux Lighting armaturer

 


Andra liknande armaturer: