Realta

   Realta - turning torso-web     Realta Miljöbild 01

Äntligen en fräscht formgiven utomhus armatur som klarar utsatta miljöer! Realta är en högpresterande och vandalklassad väggmonterad utomhusarmatur (IP66) med avancerad reflektorteknik. Välj mellan kupa i slagfast polykarbonat (IK10++) eller stryktåligt borsilikatglas (IK06). Tekniken gör det möjligt att öka armaturens verkningsgrad, sänka energiförbrukningen, minimera ljusföroreningar och därmed minska den totala miljöpåverkan.

Realta med bredstrålande ljusbild bestyckas med LED 18W (3000K, 4000K). Monteringen är mycket enkel med kabelingångar från sidorna och bakifrån, försedda med EPDM-tätningar.

Realta LED 18W Smart är utrustad med både integrerad närvarosensor samt med skymningsrelä för att minimera energiförbrukningen och är den klart miljövänligaste lösningen.

Realta LED 32W AREA är en specialmodell där funktionen liknar en väggmonterad strålkastare med ”nakna” LED dioder och klar kupa. Armaturen med tillägg AREA är lämplig för områdesbelysning där mycket ljus önskas med acceptans av bländning. Lämpliga applikationer är lagerbyggnader, bangårdar och som belysning av byggnaders baksidor. Även Realta LED 32W AREA kan kombineras med Thorlux SMART funktion, d.v.s. både integrerad närvarosensor samt skymningsrelä i varje armatur.

Alla Realta modeller kan levereras med integrerad 3 timmars nödljusfunktion och/eller med vandalskruvar.
Som standardtillbehör finns både enkelt- och dubbelsidigt stolptoppfäste, passande stolpar med diameter 60mm.

Färg: Antracit (övriga RAL färger på förfrågan).

Design: Thorlux Lighting / Mad In Light AB

download


Realta – Produktblad
Realta – Montering- och underhållsinformation
Realta – Ljusfiler
Realta – LED Livslängd

Realta stolpfäste – Monteringsanvisning

Belastningstabell för Thorlux Lighting armaturer


Andra liknande armaturer: