Lediga tjänster

Säljare och affärsutvecklare med placering i Stockholmsregionen.

Som säljare och affärsutvecklare hos Mad In Light kommer du att ansvara för marknadsbearbetning och försäljning av en stark produktportfölj i ditt distrikt. Detta innebär bl.a. att aktivt besöka föreskrivare som arkitekter, elkonsulter, ljusdesigners och större installatörsföretag. Viss bearbetning kommer även att ske mot strategiska slutkunder som kommun och landsting. Du kommer att arbeta med lösningsorienterad försäljning där du ansvarar för att nå uppsatta mål genom att självständigt driva och utveckla dina kundkontakter. 

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

Som säljare och affärsutvecklare är du en del av säljteamet i Mad In Light och kommer att ansvara för marknadsbearbetning och försäljning i din region för att uppnå uppsatta mål. Du kommer att vara ansvarig för projektförsäljning och design av belysningslösningar för kunderna genom självständigt och strukturerat arbete. Tjänsten innebär att du ska bygga långsiktiga relationer med arkitekter, elkonsulter, ljusdesigners och större installatörsföretag.

Kompetens

Vi söker dig som vill arbeta aktivt med försäljning och har minst 2-3 års erfarenhet av försäljning mot föreskrivande ledet inom belysningsbranschen.
Du har en god förståelse för produkter och lösningar och har en bred tekniskt kompetens. Du är van att arbeta självständigt och är bra på att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du är också förtroendeingivande, utåtriktad, strukturerad och resultatorienterad. Du har god datorvana och är van att arbeta med främst MS Office produkterna. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både avseende tal och skrift. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär resande. Övernattningar både inrikes och utrikes förekommer i begränsad omfattning.

Meriterande

Vi ser det som meriterande om du har ett upparbetat nätverk inom målgrupperna samt tidigare dokumenterat goda säljresultat.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett innovativt och expansivt företag som vill växa på marknaden med sina medarbetare. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar  i en varierad roll där  du utmanas i ditt affärsmannaskap och får vara delaktig i företagets försäljnings och marknadsstrategier. Självklart erbjuder vi marknadsmässiga förmåner.

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta marknadsansvarig Joakim Peterson på tel: +46 761 148 148,
eller maila till: info@madinlight.com

Urval kommer att ske löpande och därför ser vi fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt.
Skicka gärna in ett CV samt kort beskrivande information om dig själv.

Välkommen med din ansökan!

 

Mad In Light är ett svenskt entreprenörsdrivet tillväxtföretag med mer än 40-års erfarenhet inom offentlig belysning. Företaget är “galet” intresserade av energieffektiv belysning och marknadsför armatur- och belysningslösningar på projektmarknaden för offentlig belysning. Vi är en strategisk partner på den svenska marknaden till olika ledande europeiska belysningstillverkare inom deras nisch. Vi vänder oss till arkitekter, elkonsulter, ljusdesigners, installatörer och stads- infrastrukturplanerare där vi önskar samarbete på ett så tidigt stadium som möjligt i projektprocessen för att bäst kunna uppfylla estetiska, miljö och tekniska önskemål inom givna budgetramar. Vår styrka är flexibilitet, snabbhet och problemlösningsförmåga när det gäller att möta våra kunders krav och önskemål. Tillsammans med våra leverantörer så erbjuder vi miljövänliga och energisnåla LED armaturer med absolut senaste belysningsteknik. Vi har LED armaturer för interiör- och exteriöra miljöer såsom skolor, hälsa- och sjukvård, kriminalvården, kontor, butiksmiljö, hotell, industri- och lager, idrottsanläggningar och skyltbelysning. 

Mer information finns på www.madinlight.com