Välj linjärt ljus med MIL

Våra LED-stripes är lösningsorienterade och vår prioritet är att hjälpa elinstallatörer, ljusdesigners och elkonsulter att uppnå fantastiska resultat. Vi förstår att varje projekt är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov. Färg och ljus har kraften att förvandla ett utrymme och skapa stämning. Vi hjälper dig att förstå hur olika färger och ljusstyrkor kan skapa mervärde för dina projekt. Vare sig du vill skapa en avslappnad atmosfär, en energisk stämning eller något däremellan, är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Vi kan hjälpa dig att skapa en unik atmosfär med hjälp av olika färgtemperaturer, ljusmängder, montage och styrning.

 

Ljus

Vi står till tjänst för att bistå dig med att finna den perfekta ljuskällan för din projektuppgift. Våra skräddarsydda lösningar är lämpliga för projekt av varierande storlek och omfattar ett imponerande ljusflöde som sträcker sig från 320 lm/m till 2400 lm. Vi erbjuder fastställda färgtemperaturer som möjliggör förstärkande effekter och framhävning av element, med alternativ som sträcker sig från varma 1900 K till kalla 6500 K. Alternativt kan du välja ljuskällor som stöder tunable white, RGB eller RGB-white, för att skapa en mångsidig belysning som passar din exakta vision.

Ljuskontroll

För att uppnå de allra bästa resultaten, är det av högsta vikt att ljusstyrningen skräddarsys efter specifika behov. Med dimbara enheter kan du enkelt justera ljusnivån enligt dina önskemål. För mer sofistikerade krav kan automatiserad kontroll implementeras för att optimera energiförbrukningen, skapa olika belysningsscener och möjliggöra fjärranslutning till belysningssystemet via internet. Våra lösningar täcker en bred spektrum av behov, allt från exklusiva privata anläggningar med smidig app-styrning och anslutning till digitala assistenter, till integrering med robusta offentliga byggnadssystem.

 

 

Montage

Valet av rätt profil för belysning och montage är en avgörande aspekt inom belysningsdesign och installation. Belysningsprofiler kan monteras på olika sätt så som infällt eller dikt. Valet av monteringsalternativ beror på förutsättningar i projekten. Vissa profiler kan integreras sömlöst med arkitekturen, medan andra kan skapa visuella effekter och accentuerade linjer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.