Thoroproof

        throroproof

 

Thoroproof är en slagtålig utanpåliggande/pendel LED/T5 industriarmatur kombinerat med hög kapslingsklass (IP65/IP54 Smart) samt uppfyller kraven för D-märkning. Kan monteras som dikt tak och vägg samt för kedje- eller wirependel.

Armaturen är bestyckad med energieffektiva LED i två olika effekter 30W/60W med färgtemperatur 4000K, 4820 / 9470lm (50000 timmar L70/B10). Alternativt kan armaturen levereras med T5 lysrör (1x28W-2x49W). Flamskyddad armaturstomme av glasfiberarmerad polyester inklusive klar prismatisk polykarbonatkupa.

Thoroproof LED kan utrustas med DALI-drivdon eller SMART funktion optimerar energiförbrukningen genom en integrerad dagsljus- och närvarosensor. Enkelt uttryck så är SMART systemet en sensor i varje armatur som mäter mängden dagsljus och eventuell närvaro av personer i lokalen som därigenom minimerar energiförbrukningen men med bibehållen ljuskomfort och kvalité.

Armaturer utrustade med SMART funktionen blir något dyrare i inköp men energibesparingar på över 80% är inte ovanligt och därför betalar sig den ökade investering snabbt inom några år, både ekonomiskt och miljömässigt!

Design: Thorlux Lighting

download


Thoroproof – Produktblad
Thoroproof – Monteringsanvisning
Thoroproof – LED Livslängd
Thoroproof – Ljusfiler

 

Belastningstabell för Thorlux Lighting armaturer

 


Andra liknande armaturer: