Radiance

     radiance-03    

Radiance är en superflat infälld 600x600mm eller 1200x300mm LED armatur med direktverkande polykarbonat bländskydd (opal eller LG7:2005). Armaturen är utvecklad med ”edge lit panel” teknik vilket betyder placering av dioderna utmed kanterna i armaturen vilket helt eliminerar synliga LED. Placeringen av dioderna i kanterna på armaturen ger utmärkt avbländning och lämpar sig för miljöer med kontor- och bildskärmsarbete.

Armaturen monteras i undertak med synlig eller dold bärprofil. Stommen är av zinkbehandlad stålplåt och bestyckas med LED 16W/28W/38W/51W, 4000K (1760lm-5230lm). Vi kan även leverera Radiance bestyckade med 3000K enligt förfrågan med samma leveranstider och priser som för 4000K standardmodellerna.

 

Effektiviteten hos Radiance har passerat milstolpen med över 100lm/watt kombinerat med livslängden 60000 timmar (L70/B10).

Radiance med SMART funktion optimerar energiförbrukningen genom en integrerad dagsljus- och närvarosensor. Enkelt uttryck så är SMART systemet en sensor i varje armatur som mäter mängden dagsljus och eventuell närvaro av personer i lokalen som därigenom minimerar energiförbrukningen men med bibehållen ljuskomfort och kvalité.

Armaturer utrustade med SMART funktionen blir något dyrare i inköp men energibesparingar på över 80% är inte ovanligt och därför betalar sig den ökade investering snabbt inom några år, både ekonomiskt och miljömässigt!

Design: Thorlux Lighting

 

download


Radiance – Produktblad
Radiance – Brochyr
Radiance – Monteringsanvisning
Radiance – Ljusfiler

 

Belastningstabell för Thorlux Lighting armaturer