Radiance

     radiance-03    

Radiance är en superflat infälld, pendlad eller utanpåliggande 600x600mm eller 1200x300mm LED armatur, polykarbonat bländskydd (opal eller LG7:2005). Armaturen är utvecklad med ”edge lit panel” teknik vilket innebär att dioderna är placerade utmed kanterna i armaturen vilket eliminerar synliga LED. Placeringen av dioderna i kanterna på armaturen ger utmärkt avbländning och lämpar sig för miljöer med kontor- och bildskärmsarbete.

Armaturen kan monteras i undertak med synlig eller dold bärprofil. Stommen är av zinkbehandlad stålplåt och bestyckas med LED 16W / 28W / 38W / 51W, 4000K (1760lm-5230lm).  Radiance finns även bestyckade med 3000K per förfrågan med samma leveranstider och priser som för 4000K standardmodellerna. Effektiviteten hos Radiance är 106,3 lm/watt kombinerat med livslängden 67 000 timmar (L80/B10).

Radiance med SMART funktion optimerar energiförbrukningen genom en integrerad dagsljus- och närvarosensor. Smart är ett integrerat belysningsstyrsystem med sensor i varje armatur som mäter mängden dagsljus och eventuell närvaro av personer i lokalen som därigenom minimerar energiförbrukningen men med bibehållen ljuskomfort och kvalité.  Armaturer utrustade med SMART funktionen blir något dyrare i inköp men energibesparingar på över 80% är inte ovanligt och därför betalar sig den ökade investering snabbt inom några år, både ekonomiskt och miljömässigt.

Design: Thorlux Lighting download


Radiance – Produktblad
Radiance – Brochyr
Radiance – Monteringsanvisning
Radiance – LED Livslängd
Radiance – Ljusfiler

 

Belastningstabell för Thorlux Lighting armaturer