Mercian

        

Högeffektiv och robust väggarmatur med unik bi-symmetrisk ljusfördelning som eliminerar bländning rakt framifrån.
Mercian är en högpresterande och vandalklassad (IK10) väggmonterad utomhusarmatur (IP65) med avancerad refraktorteknik. Kupan i slagfast prismatisk polykarbonat är även flamskyddad.

Tekniken med bi-symmetrisk ljusfördelning gör det möjligt att öka placeringsavståndet mellan armaturerna vilket sänker totala energiförbrukningen och investeringskostnaden och därigenom minskar den totala miljöpåverkan.

Mercian bestyckas med LED 28W (3000K/4000K/6500K), metallhalogen (HIE-CE/S 70W), kompaktlysrör (TC-T 26/32/42W) eller högtrycksnatrium (SON-T 70W). Monteringen är mycket enkel med kabelingångar från sidorna och bakifrån, försedda med EPDM-tätningar. Modeller med 3-timmars nödljusdrift finns som standard.

Mercian LED SMART är utrustad med både integrerad närvarosensor samt med skymningsrelä för att minimera energiförbrukningen och är således den klart miljövänligaste lösningen.

Använd Mercian för passager, portar, entréer, fasader, tunnlar, skolgårdar, fabriksgårdar, murar, lastkajer, gångstigar och kulvertar etc.

Färg: Svart eller silver (övriga RAL färger på förfrågan).

Design: Thorlux Lighting / Mad In Light AB

download


 


Andra liknande armaturer: